Каталог
Усі категорії

ЦІКАВІ ФАКТИ

16 серпня 2024 7

Факт 1. Кішки і коти бачать домовиків! І не просто бачать, а й активно взаємодіють з ними.

Факт 2. Не кішка вибирає домовика, а домовик кішку. Якщо кіт або кішка домовому не сподобаються, вони однозначно загинуть, причому без будь-яких видимих для цього причин. У народі так і кажуть: "Домовик задавив". Але, якщо домовик кішку прийме, то цей тандем буде досить позитивним, жоден чужий кіт чи чужий пес у цей дім з агресивними намірами вже не потикатимуться. Та й поганим людям у такий дім краще не приходити. Домовик за допомогою кішки обов'язково знайде спосіб їх позбутися.

Факт 3. Домовик обирає не тільки кішку, а й господарів разом із нею, і саме в той самий момент, коли кішка вперше перетинає поріг нового житла. Сподобається кішка, тоді й до господарів він ставитиметься по-доброму, якщо вони, звісно, не налаштують його потім проти себе. А не сподобається, то довго їм у цьому будинку не жити.

Факт 4. Кота вбити - сім років щастя не бачити. Це прислів'я з'явилося не просто так. Домовик ніколи не пробачить господарям вбивства домашнього улюбленця, і смуга везіння й удач для такої людини закінчаться назавжди. А вся справа в тому, що кішка досить тісно пов'язана з домовиком, вони навіть більше, ніж просто "друзі-приятелі". Російський фольклор, наприклад, говорить про цей тандем так: кіт - помічник домовика, або ж домовик - "господар", кішка - "господиня". А своїх в образу не дають!

Факт 5. Кішка - взагалі дивовижна істота, дана на допомогу як домовику, так і самій людині, тобто, по суті, засіб зв'язку між ними. І можливо, що саме через кішок домовики й допомагають своїм господарям позбуватися чужої, паразитичної енергетики, псування і пристріту. Через кішок домовик може захистити людей від бід чи хвороб. А людина зі своїм позитивним ставленням до кішки викликає прихильність до себе домовика, наводить із ним "містки дружби".

Коментарі

Меню
Зареєструйтесь на нашому сайті

і отримайте 5 грн. на свій бонусний рахунок!

Зареєструватись
Аукціон завершено
хвилин
секунд
Обрано
Додати
Аукціон завершено
Приховати параметри
Усі параметри
Ви дійсно бажаєте видалити сторінку?