Каталог
Усі категорії

Важливі питання сьогодення

10 серпня 2024 10

Перший блок питань, розглянутих під час наради, стосувався роботи дільниць оповіщення та стан оповіщення військовозобов’язаних на території Баштанського району.

➡️Крім цього, на засіданні обговорили ряд важливих питань, серед яких – благоустрій населених пунктів району, підготовка та відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, організація тематичних заходів приурочених до Дня пам’яті захисників України, які загинули на війні у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, підготовка та організація освітнього процесу у Баштанському районі та ін.

✅️Під час наради очільник району акцентував увагу присутніх на необхідності проведення робіт щодо упорядкування територій (парків, вулиць, меморіальних комплексів, пам’ятних місць, кладовищ, ліквідації стихійних сміттєзвалищ тощо) в найкоротші строки, а заходи з благоустрою на територіях населених пунктів повинні бути постійними та систематичними, до цієї роботи повинні долучатися всі суб’єкти господарювання.

❗️Окрему увагу на засіданні приділили обговоренню проведення Всеукраїнського забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», реєстрація якого відкрита до 13 серпня 2024 року (детальніше з умовами реєстрації можна ознайомитися за посиланням - https://www.facebook.com/photo?fbid=885130423647588&set=a.291349033025733).

Владислав Дмитрів наголосив, що це не просто спортивна подія, а вшанування пам’яті загиблих захисників України.

«Цього року кожен із нас має змогу віддати шану нашим Захисникам, які загинули захищаючи волю та незалежність України, взявши участь в даній акції. Ставши учасником «Шаную воїнів, біжу за героїв України» - наша подяка військовослужбовцям та їхнім сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності країни», - зазначив він.

📓За результами наради дано окремі доручення, спрямовані на підвищення результативності розглянутих питань.

Коментарі

Меню
Зареєструйтесь на нашому сайті

і отримайте 5 грн. на свій бонусний рахунок!

Зареєструватись
Аукціон завершено
хвилин
секунд
Обрано
Додати
Аукціон завершено
Приховати параметри
Усі параметри
Ви дійсно бажаєте видалити сторінку?