Каталог
Усі категорії

МАГІЯ КІЛЬЦЯ

17 серпня 2024 9

Що ще важливо знати?

Каблучка - це не тільки той предмет, до якого всі ми сьогодні звикли. Її можна надіти на палець і тільки. Ні! Браслет на руці - це та сама каблучка! І навіть не шиї носили і продовжують носити каблучки. А пояс, зав'язаний на талії? Це та ж сама аналогія кільця! І цей пояс захищає. Магія кільця працює щодо будь-якого кільцевого предмета, навіть ланцюжка.

На якому пальці носити каблучку?

Великий палець - палець Марса. У слов'ян великий палець - це палець, за яким стоїть образ бога Роду. Саме з цієї самої причини саме на великому пальці носили каблучки представники знаті (правителі родів). При тому носили на цьому пальці саме фамільні персні.

Якщо говорити про енергію, то носіння каблучки на великому пальці - пробуджує керовану емоційність, красномовство, водночас надає силу сказаному слову.

Вказівний палець - палець Юпітера. У слов'ян вказівний палець - це палець, за яким стоїть образ бога Сварога. Хто такий Сварог і що це означає? Сварог, це бог, який зварганив Всесвіт. Палець вказує, як і що створювати. Палець, що відповідає за творчість, за лідерство, за побудову нової реальності.

Середній палець - палець Сатурна. У слов'ян середній палець - це палець, за яким стоїть образ богині Лади. Лада - богиня кохання.

Безіменний палець - палець Сонця. Безіменний палець у слов'ян - це - Леля. А Леля - це символ засватаного дівоцтва. Через безіменний палець проводить артерія, яка веде до серця. Наші предки носили обручки саме на безіменному пальці. При тому каблучки ці були з бірюзи. Чому саме з неї? До наших днів дійшло повір'я, в якому йдеться про те, що бірюза - це кістки людей, які померли від любові. Відповідно каблучка з бірюзи здатна зберегти союз від будь-яких негараздів і напастей.

Мізинець - палець Меркурія. У слов'ян мізинець - це палець за яких стоїть Даждьбог. А Даждьбог - це сила, що дає гроші. саме з цієї самої причини в минулому купці носили свої каблучки саме на мізинцях. При тому персні саме персні, наприклад, з тим же сердоліком.

Коментарі

Меню
Зареєструйтесь на нашому сайті

і отримайте 5 грн. на свій бонусний рахунок!

Зареєструватись
Аукціон завершено
хвилин
секунд
Обрано
Додати
Аукціон завершено
Приховати параметри
Усі параметри
Ви дійсно бажаєте видалити сторінку?