Каталог
Усі категорії

Відновлення після лікування – можливе в Баштанській багатопрофільній лікарні!

12 серпня 2024 8

Ми надаємо допомогу людям, які перенесли інсульт, мають травми опорно-рухового апарату або страждають від деструктивних змін хребта, а також пацієнтам після гострих станів, загострення хронічних захворювань.

🧑‍⚕️Реабілітаційна команда КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня» складається з професійних ерготерапевтів, фізичних терапевтів, реабілітолога, масажиста та медичних сестер фізіотерапії. За потреби до роботи залучаються психолог та інші фахівці.

🪪Матеріальне забезпечення нашого відділення стало можливим завдяки щедрим донорам БО «Hanseatic Help» (Гамбург) за підтримки обласної державної адміністрації.

🏥Адміністрація лікарні активно працює над створенням реабілітаційного відділення та укладанням договору з НСЗУ на надання «Реабілітаційна допомога дорослим та дітям у стаціонарних умовах» на 2025 рік. Наразі наша молода команда набуває досвіду, надаючи реабілітаційну допомогу на амбулаторному та стаціонарному етапах лікування.

________

☝️Як потрапити до нас на реабілітацію:

✅. Зверніться до свого сімейного або лікуючого лікаря.

➡️Перший крок – консультація з вашим сімейним лікарем або лікарем, який займається вашим лікуванням. Вони оцінять ваш стан і визначать, чи потрібна вам реабілітація.

✅. Опишіть лікарю ваші симптоми та скарги.

➡️Важливо розповісти лікарю про всі проблеми зі здоров’ям, які вас турбують. Це допоможе визначити, який вид реабілітації вам підходить.

✅. Отримайте направлення та індивідуальний план лікування.

➡️На основі вашого обстеження лікарі розроблять індивідуальний план лікування, який може включати фізіотерапію, лікувальну фізкультуру, масаж або інші методи реабілітації. Направлення до нашого реабілітаційного відділення допоможе вам отримати необхідну допомогу.

✅. Зв’яжіться з нашим реабілітаційним відділенням для запису.

➡️Після отримання направлення зверніться до реабілітаційного відділення для запису на консультацію або курс реабілітації. Ми надамо вам всю необхідну інформацію щодо умов, графіка та подальших дій.

✅. Розпочніть реабілітаційний курс.

➡️Згідно з вашим індивідуальним планом ви розпочнете реабілітацію під наглядом досвідчених спеціалістів. Ми забезпечимо комплексний підхід для покращення вашого здоров'я та якості життя.

🥰З турботою та вдячністю,

Баштанська багатопрофільна лікарня

#медичнадопомога #реабілітація #турботапроздоров_я #турбота #медицина #лікарі #реабілітолог #ерготерапевт #Баштанка #лікар

Коментарі

Меню
Зареєструйтесь на нашому сайті

і отримайте 5 грн. на свій бонусний рахунок!

Зареєструватись
Аукціон завершено
хвилин
секунд
Обрано
Додати
Аукціон завершено
Приховати параметри
Усі параметри
Ви дійсно бажаєте видалити сторінку?