Каталог
Усі категорії

ВИКИСЬ ВСЕ, ЩО НЕ ПРАЦЮЄ

18 серпня 2024 10
Викинь усе, що не працює. Прямо зараз. Візьми і неси на сміття.
- Наприклад, туфлі, в яких ти спотикаєшся, незручно в них - у топку!
- Навушники, в яких одне вухо барахлить, а так ще нічого - туди. Разом із померлими колонками.
- Тарілку від старого сервізу, в яку навіть печиво не покладеш - така вона безглузда. Вистав біля під'їзду, раптом комусь щастя.
- Лист з дієтою на дверцятах холодильника (не смішно!!!)
- Щовечірні розмови по телефону, коли вона тобі: "Ну ти уявляєш, який жах!" - А ти: «Угу! Звісно!» — а сама в цей час переступаєш з ноги на ногу, бо необачний Хаус і ти не купана в ароматній ванні після важкого дня. А в неї щодня жах - навіщо воно тобі?
- Слова вранці: "Ще п'ять хвилин!" — таймеру на мобільному все одно. Або вставай вчасно, або став час для себе, а не «по совісті». Не працює!
- Переживання з приводу того, чи ти за сьогодні встигла зробити ідеально (nobody is perfect — на холодильник замість дієти!)
- Жаль про минулі вчинки, стосунки, про вибір, зроблений колись… Жаль — до біса! Все вірно. Що б там не було, це було єдино правильне рішення для тебе тодішньої, у тій конкретній ситуації. Жодного каяття, тільки досвід і подяка.
- Роздуми про те, «а що, якби…» - або роби, або не думай. Спробуй – сподобається – йди далі. Ковзанка, японська мова, познайомитися з кимось, нову роботу, змінити стрижку, сходити до театру та ін. Прямо завтра — хоча б щось одне, га? Замість роздумів, які скасувати.
- Звичку завжди по кілька разів вибачатися. Достатньо одного щирого «вибач», якщо є причина. Решта — зайве, баласт.
- кофти, сукні, джинси та іншу нісенітницю, яка тобі не йде, не подобається, старить, повнить тощо. Ніяких дач!; В брухт!; Ти себе не на смітнику знайшла, ходи завжди гарною!
- «Чемодані відносини» – коли нести важко, а кинути шкода. Руки ще не відвалюються? Зважись нарешті, і перейди на елегантні кейси з такими коліщатками, які самі собою їдуть на загальне задоволення. Гарно, легко, комфортно, надійно. Метафора зрозуміла?
- Залишки косметики, непотрібні ліки, баночки-скляночки - геть. Ти заслуговуєш тільки кращого, свіжого, класного. І найголовніше — здоров'я та краси.
— Обіцянки «якось перетнутися», написати, зробити, занести, купити, тощо — якщо вона висить довше тижня (ну двох, гаразд!) і ніхто не помер, мабуть, не треба. Зайве. Викреслюємо.
- Слова "я не вмію" або "я в цьому не розуміюся" - не працюють. Розбирайся, вчись, умій, або плати тому, хто вміє. Ти ж не комплекси у собі вирощуєш, а намагаєшся собі полегшити життя, правда?
- Спогади, від яких сльози на очах і руки тремтять. Якщо є, викинь. Повернуться ще раз «delete». Нема чого тобі життя отруювати! Було та спливло!
- Манеру завжди поступатися, «бути гарною дівчинкою», тихо мовчати, навіть коли тобі щось дуже треба, але «що люди подумають» — ірви з коренем. Говори, проси, коментуй, висловлюйся, чемно і тактовно, але по-своєму і про своє. Хороші дівчатка потрапляють на небеса, а погані — захочуть.
- Страх зістаритися, страх нового, сумніви у своїй красі та привабливості, зневіра у своє щастя — у щільний пакет, спалити і попіл за вітром. Не працює: не допомагає, а лише заважає жити по-людськи.
- Поламані дверцята і ручки - разом з кухнею, плитою, чайником та ін. Починати дорожче. Викинь - швидше купиш нове, таке, як подобається.
- Звичку проводити багато часу в інтернеті - прямо зараз кинь.
ПРОЙДИСЯ, ПОДИШИ, ПОДИВИ, ВІДЧУЙ.
ЦЕ ЖИВЕ.
ЦЕ ПРАЦЮЄ...
(Автор невідомий, але я повністю з нею солідарна)
Переглянути переклад
Немає опису світлини.
 
 
 
Усі реакції:
134
 

Коментарі

Меню
Зареєструйтесь на нашому сайті

і отримайте 5 грн. на свій бонусний рахунок!

Зареєструватись
Аукціон завершено
хвилин
секунд
Обрано
Додати
Аукціон завершено
Приховати параметри
Усі параметри
Ви дійсно бажаєте видалити сторінку?