Каталог
Усі категорії

Мобільна версія Google Chrome отримала нові корисні функції.

29 червня 2024 18

У своєму офіційному блозі компанія розповіла одразу про п'ять корисних нововведень, що з'явилися в браузері Chrome для iOS і Android. Вони прискорюють пошук інформації та різних місць, а також покращують дизайн інтерфейсу додатка на планшетах.

 

Google

 

Тепер, якщо пошук пов'язаний не із загальною інформацією, а з якоюсь організацією чи закладом, під рядком пошуку з'являються спеціальні картки з кнопками швидкого доступу. З їх допомогою можна зателефонувати, прокласти маршрут або прочитати відгуки про заклад. Поки ця функція доступна лише на Android, а на iOS з'явиться пізніше цього року.

 

Google

 

На планшетах пошуковик став виглядати краще: замість розгортання підказок на весь екран Chrome розміщує їх у картці, ширина якої відповідає пошуковому рядку. Інше зміна також стосується і смартфонів: тепер підказки враховують звички користувача. Наприклад, якщо він часто шукає розклад місцевого громадського транспорту, то при черговому запиті відповідна підказка опиниться вище за інших у результатах видачі.

 

Google

 

Користувачі iOS додатково отримали раніше доступну тільки на Android функцію відображення актуальних пошукових пропозицій. Нарешті, на обох платформах з'явилися картки в стрічці рекомендацій з результатами матчів улюблених команд. Вони також можуть містити записи найкращих моментів матчу. Усі нововведення будуть вводитися поступово залежно від регіону.

Коментарі

Меню
Зареєструйтесь на нашому сайті

і отримайте 5 грн. на свій бонусний рахунок!

Зареєструватись
Аукціон завершено
хвилин
секунд
Обрано
Додати
Аукціон завершено
Приховати параметри
Усі параметри
Ви дійсно бажаєте видалити сторінку?