Каталог
Усі категорії

Службаусправахдітей Баштанськоїміськоїгромади

02 липня 2024 49

21 та 28 червня 2024 року працівниками служби у справах дітей Баштанської міської ради спільно 🤝 з інспекторами КО "Правопорядок" та ювенальними інспекторами Баштанського районного відділу поліції 👮👮проведено профілактичні рейди "Діти вулиці" 🚔 в м. Баштанка, с. Добре та с. Новоєгорівка Баштанської міської територіальної громади.

Під час рейдів перевірено розважальні заклади та інші громадські місця щодо перебування в них в нічний час неповнолітніх дітей або дітей в стані алкогольного сп'яніння, проведено роз'яснювальну роботу серед громадян.

Під час рейду 28 червня 2024 року в с. Добре виявлено компанію неповнолітніх, які вживали алкогольні напої. Працівниками поліції складено декілька адміністративних протоколів. З підлітками та їх батьками продовжиться профілактична робота.

Шановні батьки ‼️‼️‼️

В черговий раз наголошуємо вам на необхідності контролю за дозвіллям своїх дітей.

Нагадуємо, що дітям заборонено з 22:00 🕙до 06:00 🕕 перебувати без супроводу батьків у громадських закладах🔞. Громадськими місцями є парки, вулиці, території шкіл та дитячих садків, дитячі та спортивні майданчики, кафе, бари, нічні клуби, дискотеки, готелі, магазини.

У разі виявлення дитини у нічний час у громадських місцях та розважальних закладах батьків буде притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків (ст. 184 КУпАП).

Вживання неповнолітніми алкогольних та тютюнових виробів ЗАБОРОНЕНО‼️‼️

Пам'ятайте, що відповідальне батьківство це безпека дітей!!

Коментарі

Меню
Зареєструйтесь на нашому сайті

і отримайте 5 грн. на свій бонусний рахунок!

Зареєструватись
Аукціон завершено
хвилин
секунд
Обрано
Додати
Аукціон завершено
Приховати параметри
Усі параметри
Ви дійсно бажаєте видалити сторінку?